top of page
Lamminrahka Trail Run

KUMPPANIT

Tapahtumaa mahdollistamassa, huoltamassa ja reittiä merkitsemässä kovanluokan yhteistyökumppanit.

Item Title Two

Use this space to promote the business, its products or its services. Help people become familiar with the business and its offerings, creating a sense of connection and trust. Focus on what makes the business unique and how users can benefit from choosing it.

Item Title Three

Use this space to promote the business, its products or its services. Help people become familiar with the business and its offerings, creating a sense of connection and trust. Focus on what makes the business unique and how users can benefit from choosing it.

LAMMINRAHKAN POLUILLA MUKANA

 

LA SPORTIVA - Italialainen La Sportiva toimii tapahtuman virallisena vaate- ja jalkinetoimittajana, ja osalla yhteislenkeistä, ja tapahtuma-alueelta on saatavilla hyvä valikoima La Sportivan tuotteita. Katso lisää La Sportiva tuotteista täältä.

 

POHJANTÄHTI - Ihmisen kokoinen vakuutusyhtiö hoitaa että et eksy reitiltä, ja pääset perille maaliin seuraamalla Pohjantähden punaisia lippuja. Pohjantähdestä löytyy varmasti myös sinulle sopiva vakuutus. Katso lisää Pohjantähdestä täältä.

 

VITAMIN WELL - Moderni, terveellinen ja hyvänmakuinen vaihtoehto virvoitusjuomille ja mehuille. Vitamin Well pitää huolen että palautumisesi voi käynnistyä heti maaliviivan jälkeen. Katso lisää Vitamin Well tuotteista täältä.

 

NOSHT - Eat no shit! Nosht pitää huolen ettei jano iske reitillä ja että energiatasot eivät pääse laskemaan. Huoltopisteiltä löytyy NOSTH urheilujuomaa riittävästi, jotta jalka jaksaa rullata lennokkaasti maaliviivalle asti. Katso lisää NOSHT tuotteista täältä.

 

MAKULAKU - No mitä olisi tapahtuma ilman Makulakua? No ainakin vähemmän makea tapahtuma. Maaliviivan ylittäjille on tarjolla pätkä herkkua. Joko palautumiseen tai sitten vaan akuuttiin makeannälkään. Voit itse valita :) Katso lisää Makulaku tuotteista täältä.

 

JULBO - Mitä juoksulaseihin tulee, on Julbo varmasti markkinoiden paras valinta kun halutaan suojata silmiä auringolta ja satunnaisilta oksilta lenkillä. Julbon lasit löydät myös Lamminrahka Trail Runin myyntialueelta. Katso lisää Julbo tuotteista täältä.

 

DRUIMAAR - Oli keli mikä tahansa, Druimaarilta löydät sopivan päähineen ja viileämmille keleille sopivat kaulurit jotta juokseminen jatkuisi vaikka keli vaihtuisi ei niin optimaaliseksi. Katso lisää Druimaar tuotteista täältä.

 

TREELINE OUTDOORS - Oman kylän kauppa <3 Tuttavallisemmin pelkkä Treeline vaatettaa ja varustaa, kelissä kuin kelissä. Treelinen myymälä löytyy myös Lamminrahkan tapahtuma-alueelta, josta akuutit tarpeet poluille saa napattua kätevästi mukaan. Katso lisää Treelinen valikoimasta täältä.

bottom of page