top of page
Lamminrahka Trail Run

Online rekisteröinnin ehdot

Great Events Oy ja tapahtuman järjestäjä ymmärtävät mahdollisen huolesi liittyen verkkomaksamiseen. Alla kerromme, miten varmistemme ilmoittautumisen ja verkkomaksamisen turvallisuuden.

 

Onko luottokortin käyttäminen verkossa turvallista?

Tekemiemme toimenpiteiden ja yhteistyökumppanimme Paytrail Oyj:n ansiosta luottokorttimaksaminen on erittäin turvallista. Järjestelmä on käytännössä riskitön ja takaamme ongelmattoman ja turvallisen maksutapahtuman järjestelmässämme - aina kun sitä käytetään.

 

Emme tallenna luottokorttitietojanne järjestelmäämme, vaan korttitiedot salataan välittömästi (SSL-tekniika). Tämä estää ulkopuolisten tahojen pääsyn tietoihisi. Välittömästi tietojen siirryttyä turvallisesti maksutapahtumapalveluumme, välittyvät tiedot eteenpäin maksunkäsittelijälle Paytrail Oyj.

 

Mihin henkilökohtaisia tietojani käytetään?

Great Events ja tapahtuman järjestäjä rekisteröi tietoja tapahtuman tarpeisiin ja asiakaspalvelutilanteita varten järjestäjän ja ilmoittautujan välillä.

 

Maksaminen, hinnat ja palvelumaksut:

Ilmoittautumisen kokonaissumma veloitetaan luottokortiltasi 24 tunnin sisällä ilmoittatumisesta. Arvonlisävero sisältyy maksuihin. Ilmoittauduttuasi ei maksettua summaa enää voida palautaa. Maksutapahtuman kulut sisältävät kaikki luottokorttiyhtiölle ja pankille maksutapahtumasta aiheutuneet kulut.

 

Asiakaspalvelu

Ongelmatilanteissa voit aina ottaa yhteyttä meihin. Yhteystietomme ovat:

 

Lamminrahka Trail Run

Great Events Oy

Sähköposti: lamminrahkatrailrun@gmail.com

 

Tapahtuman liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä tapahtuman järjestäjään. Lisätietoja tapahtumasta löydät tapahtuman järjestäjän verkkosivuilta.

bottom of page